Rüyada sevgiliye gömlek almak

Rüyada sevgiliye gömlek almak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, fikirlerinin can bulacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye gömlek almak gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada sevgiliye gömlek almak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek iliklemek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gömlek hediye etmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, içebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin gömleğini giymek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments