Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, bereketin geleceğine, heveslerin söneceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini mavi gömlekle görmek arkasından gıybet edeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işarettir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hastalıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek hediye etmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, şanssızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek giymek çekilen zahmetin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk gömlek görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz gömlek görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments