Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da bazı kişiler size iyilik yapmış olabilirler.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek eline geçen paraları tutamayacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski gömlek görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski gömlek giymek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments