Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine inanılır.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Rüyada hamileyken tekrar hamile kalmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak mutluluk ve huzur bulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yeni hamile kalmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmak istemek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekarken hamile kalmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments