Rüyada kapandığını görmek

Rüyada kapandığını görmek çok rahat edeceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Rüyada kapandığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada yolu kapanmak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odaya kapanmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek bir araya geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapanan kapı görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kapıların kapandığını görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments