Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Rüyada içki içmeyi istemek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek layık olduklarına sahip olacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulur.

Rüyada içki içip kusmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada içki içen kişi görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını içki içerken görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının içki içtiğini görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada içki içirilmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments