Rüyada sevgilinin göğsünü görmek

Rüyada sevgilinin göğsünü görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kazancın yetmez olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin göğsünü gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin göğsünü görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, bir sıkıntıya girmeye alamet eder.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin göğsünde uyumak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işarettir.

Rüyada göğsünde kist görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerinin ters gideceğine inanılır.

Rüyada göğsüne krem sürmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada gökte yürümek kazandıklarının tadını çıkaracağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments