Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Rüyada sevgilinin göğsüne yatmak borçlarının artacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin göğsüne yatmak dedikodu edeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsüne yatmak haksızlıklara uğranılacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yatmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada göğsünde yatmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada göğse yatmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin göğsüne yatmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments