Rüyada göğsüne krem sürmek

Rüyada göğsüne krem sürmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet eder.

Rüyada göğsüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Rüyada göğsüne krem sürmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Rüyada saçına krem sürmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç krem sürmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada ayağa krem sürmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada eline krem sürmek refaha erileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarına krem sürmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada ele krem sürmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments