Rüyada sevgilinin göğsünü emmek

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan göğsü emmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünü emdiğini görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına yorulur.

Rüyada göğsünü emmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kendi göğsünü emmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Rüyada göğsünden süt emmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments