Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, işlerin hafifleyeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, onun istediği yoldan gideceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin göğsünü ellemek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünü ellemek önemli sorumluluklar alacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsünü ellemek herkesin takdirinin toplanacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsüne ellemek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kadın göğsüne ellemek böylece kendine güveneceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, ünleneceğine alamet eder.

Rüyada kadın göğsü ellemek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Rüyada kadının göğsünü ellemek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments