Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek de zenginliğe kavuşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin eşini gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine alamet eder.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi eşiyle görmek kazancında da artış meydana geleceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments