Rüyada eski sevgili ve eşini görmek

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili ve eşini gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek zorlanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek işlerin yolundan çıkacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve eşini görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments