Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, bahtının güzelleşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine inanılır.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşini eski sevgilisiyle görmek parasının azalacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına inanılır.

Rüyada eşinin eski sevgilisini görmek işlerine dört elle sarılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin eski eşini görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, halsizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin sevgilisini görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşinizin eski sevgilisini görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisinin eşini görmek işlerin büyüyeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve eşini görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments