Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, o kişiye zararının dokunacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayak öpmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba ayağı öpmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada ayağın altını öpmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin ayağını öpmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına tabir olunur.

Rüyada annenin ayağını öpmek büyük bir özgüven kazanacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments