Rüyada baba ayağı öpmek

Rüyada baba ayağı öpmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, onları okula göndereceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada baba ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Rüyada babanın ayağını öpmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba ayağı öpmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir kızın ayağını öpmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı öpmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ayak öpmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak altını öpmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, yoğun duygular yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments