Rüyada sevgilin eski sevgilisini görmek

Rüyada sevgilin eski sevgilisini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, refaha erileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, çocuklarının fazla olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili ağladığını görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini sürekli görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments