Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, canının ve malının garantide olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayat

Rüyamda eski sevgilimin evimize gedldiğini gordum birileri beni dun gece istemeye geldi bu gece eski sevgilim ruyama gelsi ve babama onu verme diyordu bunun tabiri nedir?

bahar

Ben ruyamda eski erkek arkadasimin evime geldigini goruyordun ve odaya cekilmis beni bekliyordu konusmak için sonra kardesim uyuyordu o odada sehpanin üstünde hemde ve sonrası yog birden bire yatagin üstünde bebek vardi o bebek onun annesinindi ve bize vermiş annesi markete kdr gidcekmis tabi anneme soyleyince bebeği kimin neyin nesi oldugunu öğrendi yani eski erkek arkadasimin küçük kardesi idi ve aldi giti kardesini