Rüyada eski sevgilini hasta görmek

Rüyada eski sevgilini hasta görmek itibar kazanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, şansın döneceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çok güzel işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilini hasta gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments