Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kızıl saçlı görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek belalı insanlara denk geleceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye anahtar vermek yepyeni projelerle uğraşacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments