Rüyada üç kurşun yemek

Rüyada üç kurşun yemek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada üç kurşun yemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada alnından kurşun yemek kötü günlerinden kurtulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada sırttan kurşun yemek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada kolundan kurşun yemek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada kafasına kurşun yemek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada bacağından kurşun yemek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada kalbine kurşun yemek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, dertlerinin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada ayaktan kurşun yemek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada üç kurşun yemek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments