Rüyada sevdiğinle çikolata yemek

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata yemek görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşık kaşık çikolata yemek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çikolata yemek ahiret inancına göre yaşanacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada çikolata almak yemek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, komşular tarafından kötülenileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments