Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, neşesini kaybedeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle pasta yemek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde yemek yemek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek hayır getirecek bir işe girileceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle tatlı yemek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye yemek vermek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments