Rüyada çikolatalı baklava yemek

Rüyada çikolatalı baklava yemek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, azap çektiğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, hem de zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek haram mal yiyip içeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı baklava görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle baklava yemek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepsiden baklava yemek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü baklava yemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada fıstıklı baklava yemek gerekirse özür dileneceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada fındıklı baklava yemek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada bir tepsi baklava yemek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments