Rüyada sevdiğinden çikolata almak

Rüyada sevdiğinden çikolata almak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak istiyorsanız bazı konularda bilgi edinmeniz veya bazı yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğinden çikolata almak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Rüyada sütlü çikolata yemek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada fıstıklı çikolata almak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek hayattan yana yüzünün güleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine çikolata vermek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yapmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments