Rüyada çikolata yemek görmek

Rüyada çikolata yemek görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bilgi sahibi olacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada acı çikolata yemek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata almak yemek büyük bir ihanete uğranacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca çikolata yemek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, pişmanlığa alamet etmektedir.

Rüyada sıcak çikolata yemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle çikolata yemek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada ballı çikolata yemek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments