Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsanız, istediğinizi alana kadar direnebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments