Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı dengelemek için çaba harcamanız gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek ayrılık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, ayrıcalık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişiye sarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Selamlar aşık olduğum bayan boynuna sarılıp seni bir daha birakmayacagim diyor..nedir bu ruya

Erhan

Rüyamda benim hoşlandigim kişinin bana sarılmasını görmek ne demek oluyor