Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye sarıldığını gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle sarıldığını görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sarılmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek islami olarak günahlarının artacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla sarılırken görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarılmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments