Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, hayıflanacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisini korumaya alacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak işlerinin kötüleşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak spor yapmaya başlanılacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak kolaylıklara kavuşacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin elini tutmak kafasını toparlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments