Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, huzur ve saadet bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına inanılır.

Rüyada hoşlandıgın kişinin elini tutmak engel tanımayan biri olacağına, birçok engelin aşılacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak edilen duaların kabul olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments