Rüyada bir kişinin elini tutmak

Rüyada bir kişinin elini tutmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, zor durumda kalınacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini tutmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin elini tutmak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, bereketli günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin elini tutmak zorluklarını aşacağına, hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandığı kişinin elini tutmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğu kişinin elini tutmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments