Rüyada sevdiğinin oğlu olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin oğlu olduğunu görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada sevdiğinin oğlunu görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu sevmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin oğlu olduğunu görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu öldürdüğünü görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, helal rızık yiyeceğine delalettir.

Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada amcamın oğluyla evlenmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine inanılır.

Rüyada kuran kerim okuyan birini görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerim okuyan birini görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments