Rüyada oğlunu öldürdüğünü görmek

Rüyada oğlunu öldürdüğünü görmek başarısız olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, fırsatların elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Çalan kapıları açmayı unutmayın.

Rüyada hala oğlunun öldüğünü görmek işlerinden feragat edeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okla adam öldürmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu öldürmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu öldüğünü görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, daha kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun öldüğü görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada kendi oğlunu öldürmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada teyze oğlunun öldüğünü görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini okla öldürmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments