Rüyada sevdiğinin oğlunu görmek

Rüyada sevdiğinin oğlunu görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, içinin rahatlayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin oğlunu gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada sevdiğinin oğlunu görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin oğlu olduğunu görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada oğlunu sevmek mutlu ve huzurlu olacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada oğlunu denizde kaybetmek kötü bir duruma düşüleceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına inanılır.

Rüyada okyanuz görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada oğlunu öpmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada ezanın yanlış okunduğunu görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada teyze oğluyla evlendiğini görmek çok büyük yenilikler yapacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments