Rüyada sevdiğinin kapandığını görmek

Rüyada sevdiğinin kapandığını görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kapandığını gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada sevdiğinin kapandığını görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada kapan görmek hanenizde bolluk olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kapanmak örtünmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, neşeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapanıp açıldığını görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada tanıdığının kapandığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine delalet eder.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada başını kapandığını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments