Rüyada kapan görmek

Rüyada kapan görmek kazancın sürekli artacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapan gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada kapanıp tekrar açılmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını kapandığını görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarına kapanmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kapanda fare görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalettir.

Rüyada yolu kapanmak karanlıkların aydınlanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada açık bir insanın kapandığını görmek vefalı bir insan olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments