Rüyada evli kadını istemeye gelmek

Rüyada evli kadını istemeye gelmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, makbul olan mallar edineceğine, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Rüyada evli birini istemeye gelmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada evli kadına görücü gelmek sağlığın da bozulacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet eder.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeye geldiğini görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, elinin darlık görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments