Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini görmek

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hobilerine eğileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin hala sevdiğini görmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eski sevgilisini görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sevmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments