Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, söz sahibi olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Stres veya tartışma yaratabilecek durumlardan uzak kalmalısınız.

Rüyada sevdiğin kişinin eski sevgilisini görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi eski sevgilisiyle görmek kişinin daha çok kazanacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevdiğin kişiyi görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevdiği kişiyi görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sevgilisini görmek maddi imkânlarının artacağına, çoluk çocuğa karışacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi sevgilisiyle görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek düşmanlarına da dost olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sevgilin olarak görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sila

Sevdigim kisiyi ve onun eski sevgilisini birlikte gordum