Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kıdem atlayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini zayıflamış gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini zayıf görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada sınavdan zayıf not almak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilolu birini zayıf görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasını çok zayıflamış görmek atılıma geçeceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıf not almak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada zayıf görünmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi zayıflamış görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments