Rüyada zayıf görünmek

Rüyada zayıf görünmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına işaret eder.

Rüyada zayıf görünmek gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada zayıf görünmek çok mutlu günler geçireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf ve güzel görünmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada camide görünmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada kel görünmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü görünmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyazlar içinde görünmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada evli görünmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mutlu görünmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments