Rüyada sevdiğini zayıf görmek

Rüyada sevdiğini zayıf görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, o masumların bedduasını alacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini zayıf gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğini zayıf görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini zayıflamış görmek hedeflere ulaşamayacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf deve görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, başarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zayıf at görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca rivayet eder.

Rüyada zayıf bebek görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işarettir.

Rüyada zayıflamış kadın görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada kızını zayıf görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments