Rüyada ölüp kefenlenmek

Rüyada ölüp kefenlenmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, doğru karar veremeyeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dua alacağına işarettir.

Rüyada ölüp kefenlenmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek kara kara düşüneceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüp kefen giymek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, galibiyetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada ölüden kefen almak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada ölüp kefenlenmek kafasını toparlayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments