Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, helal rızka sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kefen görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kefene sarmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenle görmek sorunlarını çözeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, yaşamının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kefen hazırlamak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını kefenli görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çok büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments