Rüyada içki içmeye çalışmak

Rüyada içki içmeye çalışmak beklentilerin gerçekleşeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, insanların hayır dualarını alacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işarettir.

Rüyada içki içmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada içki içmeye çalışmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içen kişi görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalettir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada içki içip tükürmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret eder.

Rüyada içki içirilmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmemek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek halinin iyi olduğuna, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments