Rüyada sevdiği birini öpmek

Rüyada sevdiği birini öpmek daha güzelleşeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini öpmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada sevdiğinin öpmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kazancının günden güne arttıracağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkeği öpmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elini öpmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments