Rüyada sevdiği insanı öpmek

Rüyada sevdiği insanı öpmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanı öpmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada bir insanı öpmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı insanların elini öpmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanların elini öpmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments