Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisini ona adayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kolunu öpmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini kolundan öpmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin kolunu öpmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kolunu öpmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada kolundan öpmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kolundan öpmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada kolunu öpmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kol öpmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments