Rüyada sevdiğin kızla tartışmak

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak bazı konularda konuşulacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, duraklama yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak tatsız sözlerin de unutulacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kızla tartışmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızıyla tartışmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kızla tartışmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği insanla tartışmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle tartışmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yanlış işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments